Blog

Digitaal transformeren gaat over het slimmer inrichten van dagelijkse handelingen en bedrijfsprocessen aan de hand van nieuwe techniek. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat de veranderingen waarde moeten toevoegen. Als een organisatie een digitale transformatie doormaakt, gaat het dus om het vinden van balans. Enerzijds tussen functionaliteiten en kosten, maar ook tussen gebruikersgemak en veiligheid. Cliënt ICT Groep helpt bij het vinden van die balans met zijn nieuwe digitale werkplek-concept EverWork® 3.0.

EverWork® 3.0 stelt de eindgebruiker centraal. De hoofdpijlers zijn: eenvoudig samenwerken, verhoogde productiviteit en veiligheid. De digitale werkplek bestaat in de basis uit een combinatie van Microsoft Cloud en SaaS-applicaties. De werkplek is daardoor altijd up-to-date. Door techniek slim in te zetten is er binnen het concept ook plaats voor verouderde applicaties, zonder in te hoeven leveren op het gebied van gebruikersgemak en zonder de mobiliteit van de eindgebruiker te beperken. Werken kan vanaf waar ook ter wereld, vanaf ieder apparaat, op dezelfde manier en even eenvoudig als op kantoor.

Standaard krijgt een eindgebruiker de beschikking over een groot aantal bedrijfsapplicaties die het leven makkelijker maken. Denk hierbij aan slimme communicatiemiddelen zoals, Teams of Skype voor Bedrijven, die online vergaderen mogelijk maken. De digitale werkplek wordt geleverd in combinatie met ondersteuning voor eindgebruikers om de onderbreking van productiviteit te minimaliseren bij verstoringen. De toevoeging van een uitgebreid self service portal maakt gebruikers zelfredzamer. Het voordeel is dat gebruikers niet hoeven te wachten tot ze aan de beurt zijn en nooit voor een dichte servicedesk staan. Zo draagt EverWork® 3.0 bij aan meer werkplezier en verhoogde productiviteit!

Beveiliging

Met EverWork® 3.0 kunnen gebruikers altijd, overal, vanaf ieder apparaat werken. Maar ook hier geldt dat er balans moet zijn: de veiligheid mag natuurlijk niet in het geding komen. Daarom past Cliënt ICT Groep met EverWork® 3.0 de beveiliging van data op bestandsniveau toe. “Op die manier beschermen we de bron, en niet de weg naar de data toe. Zo kunnen we de veiligheid van alle informatie garanderen, ongeacht waar de werknemer zich bevindt en op welk apparaat hij werkt”, vertelt Jurjen Geerings van Cliënt ICT Groep.

“Ook zijn er andere beveiligingsoplossingen toegevoegd. Zo zetten we Artificial Intelligence in, dat ongewoon gedrag binnen de digitale werkplek herkent, waardoor inbreuken kunnen worden voorkomen in plaats van gestopt.”

Productiviteit

Cliënt ICT Groep helpt relaties niet alleen met de inrichting van de EverWork® 3.0 werkplek, maar blijft ook daarna nog actief betrokken.

“We bieden bijvoorbeeld een productiviteitscoach aan, die periodiek op bezoek komt om eindgebruikers te helpen om de toegevoegde waarde vanuit hun ICT-middelen maximaal te benutten”, vertelt Geerings. “De coach maakt een gefaseerd plan op basis van de behoeften aan ondersteuning en inspiratie van de verschillende gebruikersgroepen.”

Constante verbetering

Cliënt ICT Groep weet dat het altijd beter kan, en werkt dan ook hard om EverWork® 3.0 continu te blijven verbeteren. “We verzamelen constant feedback. We vragen de eindgebruiker bijvoorbeeld na iedere afgeronde melding bij de servicedesk om feedback te geven. Ook doen we klanttevredenheidsonderzoeken en voeren we kwaliteitsmetingen uit. Alle feedback wordt geanalyseerd en kansen voor verbeteringen worden in kleine stapjes gecontroleerd doorgevoerd in samenspraak met onze relaties. Zo maken we EverWork® iedere dag samen een klein beetje beter!”

Meer weten over Everwork 3.0 en wat Cliënt ICT Groep voor jouw organisatie kan doen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer