Interim professionals

Tijdelijk ICT personeel op elk niveau

Iedere ICT-afdeling krijgt er wel eens mee te maken: piekperiodes waarin er meteen behoefte is aan extra ondersteuning. Je eigen personeel is ziek of met vakantie, je kunt wel een frisse blik gebruiken of je hebt tijdelijk hulp of leiding nodig tijdens een project. Of het nu voor een paar weken of een paar jaar is, bij Cliënt ICT Groep vind je interim ICT-professionals op elk niveau.

Van ICT-support & ICT-systeembeheer tot project engineering & projectleiding

Zoek je een project engineer voor een specifiek ICT project? Eentje die als geen ander weet wat er komt kijken bij de uitvoering en verhuizing, eentje die niet bang is voor keiharde deadlines, onverwachte wendingen en bedrijfspolitiek? Of juist een projectleider of -manager die, samen met jouw eigen team, zorgt voor een succesvolle oplevering van een project? Cliënt ICT Groep levert de juiste mensen met de juiste vaardigheden, voor zo kort of zo lang als jij ze nodig hebt. Onze professionals werken resultaat- en mensgericht en uiteraard op basis van no cure no pay. Kortom, jij bepaalt wie bij jouw past en je betaalt pas als je tevreden bent.

Volledige outsourcing van ICT

Het is natuurlijk een heerlijk gevoel te weten dat Cliënt ICT Groep inspringt als het nodig is en dat alle processen door lopen als jouw ICT-afdeling even onderbezet is. Zit je capaciteitsprobleem echter dieper en wil je een structurele ICT-oplossing? Denk dan eens na over het uitbesteden van jouw ICT-werkzaamheden; laat Cliënt ICT Groep jouw ICT-afdeling zijn! Bij jou op kantoor of juist door middel van hulp op afstand. Jouw behoeften staan hierbij centraal. Voortaan heb je altijd ICT-medewerkers met een focus op kwaliteit, continuïteit en klanttevredenheid. ICT’ers die continu up-to-date zijn van nieuwe technieken en ontwikkelingen. Geen zorgen meer over dienstverbanden, opleidingen, verzuim en andere personele zaken dus. Dat noemen wij nu werken zonder zorgen.

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer