Nieuws

Basilla Callaars finalist bij Recruiterawards 2018

Basilla Callaars finalist bij Recruiterawards 2018

Anno 2018 is recruitment topsport. Het is hoog tijd om goede recruiters eens in de spotlight te zetten en te belonen voor hun bijdrage aan het succes van hun interne of externe klanten, aldus de organisatie van Recruiterawards 2018.

Onze eigen Basilla Callaars was één van de genomineerdein de categorie Deployment en OPS en is via een stemronde en een selectie door de vakjury doorgedrongen tot de finale. Op 19 april vindt de uitreiking van de Recruiterawards 2018 plaats in CitySense in Utrecht. Tijdens dit feestelijke event met een key-note presentatie van Richard van Hooijdonk over de toekomst van recruitment worden de winnaars van de titel 'Beste Recruiter 2018' in 5 categorieën bekend gemaakt.

Uiteraard zijn we bijzonder trots dat Basilla finalist is en daarmee een Top 3 positie heeft afgedwongen. Bijzonder knap! Basilla is er zelf erg nuchter onder; 'ik doe mijn werk met veel enthousiasme en passie. Het is natuurlijk super leuk maar ik blijf dicht bij mezelf en zie wel wat er op 19 april staat te gebeuren.'

Wij willen alvast alle personen die op Basilla hebben gestemd bijzonder bedanken voor hun stem. Op naar Utrecht!!

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer