Nieuws

Cliënt ICT Groep neemt IT Profile over

Cliënt ICT Groep neemt IT Profile over

Cliënt ICT Groep neemt per 1 maart de activiteiten van IT Profile over.

Cliënt ICT Groep faciliteert al sinds 1995 haar klanten met het invullen van tijdelijke ICT-capaciteit, en door deze overname wordt ook het invullen van vaste ICT- posities bij klanten core business. Hiermee bieden we klanten een totaalconcept met, naast detachering van ICT-professionals, ook Werving- en Selectie en Inhouse Recruitment. Hiermee verwerft Cliënt ICT Groep een positie in de markt van een fullservice dienstverlener. Met ruim 12 jaar ervaring in ICT-recruitment is IT Profile een gerenommeerde organisatie in de ICT arbeidsbemiddeling.

Met name de overeenkomsten in cultuur en visie van beide organisaties was voor Erik Derijks een doorslaggevend argument voor de verkoop van de activiteiten aan Client ICT Groep. Geen CV’s schuiven, maar naast inhoudelijke technische screening is ook de persoon achter het CV belangrijk voor een juiste match. Luisteren naar de behoefte van de klant en met alle expertise aan boord zorgen voor een juiste invulling van de capaciteitsbehoefte. De afgelopen jaren vonden meer dan 550 ICT-professionals via IT Profile hun weg naar een nieuwe baan. ‘De enorme behoefte op de arbeidsmarkt naar gekwalificeerd ICT-personeel zorgt ervoor dat we ons moeten versterken als speler in dit segment. Deze overname past in de strategie om onze dienstverleningsportefeuille waardoor we in staat zijn om zowel flexibele als structurele ICT-capaciteitsbehoefte voor onze klanten in te vullen. IT Profile blijft dan ook een bestaand label, waarbij we onze krachten bundelen om meer synergie te behalen voor onze klanten.’

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer