Nieuws

Iriszorg kiest voor Cliënt ICT Groep

Iriszorg kiest voor Cliënt ICT Groep
IrisZorg is een zorginstantie die een vangnet biedt voor mensen die de grip op hun leven kwijtraken. Dat kan gebeuren door een verslaving aan alcohol, drugs of gokken en/of door problemen op gebied van huisvesting en werk. Iriszorg biedt zorgtrajecten voor opvang, wonen, werken en verslavingsbehandeling aan jongeren, volwassenen en gezinnen.
 
IrisZorg heeft Cliënt ICT Groep gevraagd haar IT-omgeving te transformeren, zodat de omgeving voldoet aan en voorbereid is op de nieuwe strategische ontwikkelingen binnen IrisZorg. Een betrouwbare en beveiligde IT-infrastructuur die voor de eindgebruikers van IrisZorg efficiëntie en effectiviteit biedt voor de uitvoer van het primaire proces. Cliënt ICT Groep levert “ICT als water uit de kraan” zodat IrisZorg zich kan focussen op het uitvoeren van de eigen kerntaken. Het uitgangspunt is het aanbieden van functioneel bewezen clouddiensten middels het EverWork® cloud platform.
 
Medewerkers van IrisZorg gebruiken applicaties ter ondersteuning van het primaire werkproces. Het applicatielandschap is de basis van de informatievoorziening naar medewerkers en daarmee van essentieel belang. Applicaties moeten ‘gewoon werken’.

Het uitgangspunt van Cliënt ICT Groep is om steeds meer gebruik te gaan maken van applicaties die via SaaS of Modern App aan de gebruikers kunnen worden aangeboden. Het EverWork® platform is dusdanig ontworpen om gefaseerd de huidige desktopomgeving te vervangen door een volledig SaaS en/of Modern App omgeving. Dit EverWork® "portaal" wordt uniform aan alle gebruikers aangeboden, waarin de gewenste functionaliteit per gebruiker (per persona) wordt aangeboden. Het portaal is vanaf een webbrowser beschikbaar en biedt daarmee de gebruiker de toegang, vanaf een groot aantal locaties en apparatuur, tot de diverse applicaties uit het applicatielandschap van IrisZorg.
 
 Het doel is om de eindgebruikers van Irisizorg functionele voordelen te bieden op het gebied van IT. Door een hoge mate van kwalitatieve IT-servicegerichtheid zal de eindgebruiker van IrisZorg zich volledig kunnen richten op het primaire bedrijfsproces, namelijk het leveren van passende zorg.

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer