Nieuws

Legro kiest voor Cliënt Solutions

Legro kiest voor Cliënt Solutions

De Legro Group is een onafhankelijk en trots familiebedrijf waarvan de vierde generatie Swinkels momenteel aan het roer staat. Legro maakt consistente, zeer hoogwaardige substraten die, daar waar mogelijk, met eigen transport naar de klanten worden gebracht. Met 4 vestigingen in Nederland en vestigingen in Australië, Letland, Duitsland, Amerika en Mexico is Legro een wereldspeler van formaat.

Met ingang van 1 september is de IT uitbesteed aan Cliënt ICT Groep. Met een geprognotiseerde groei in het verschiet was Legro op zoek naar een schaalbaar en flexibel dienstenmodel. Met de keuze voor Cliënt ICT Groep en dus Everwork® heeft Legro gekozen voor een gebruiksvriendelijke, centrale, veilige, eenvoudige en uniforme ICT-omgeving.

Het EverWork® platform biedt functioneel bewezen clouddiensten. Doel daarbij is om “ICT als water uit de kraan” te leveren, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Met EverWork® worden managed clouddiensten aangeboden die een hoge beschikbaarheid bieden en optimaal flexibel zijn. EverWork® is opgebouwd uit verschillende bouwblokken en ieder bouwblok bestaat uit bewezen technologieën. Met EverWork® verbinden wij de dagelijkse processen van Legro met de juiste ICT-oplossingen welke overal beschikbaar zijn: op kantoor, op de werkvloer of gewoon thuis.

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer